Velkommen skal du være til ungdomsseilas!
 
Forbundet KYSTENs ungdomsseilas 2017 er en sosial og lærerik sammenkomst for organisasjonens ungdomsmedlemmer, og vi tar gjerne i mot flere! Hvis du ikke er medlem fra før - frykt ikke! Vi melder deg inn når vi mottar seilaspåmeldingen din. Som medlem får du, i tillegg til å være med på ungdomsseilasen, tidsskriftet KYSTEN i posten, og du kan være med på ditt lokale kystlags aktiviteter gjennom året.
Velkommen om bord!
 
Jekta Pauline - foto: KASAVI/Arne-Terje Sæter
Er du medlem i Forbundet KYSTEN fra før? *
 
Kan du svømme? *
 
Har du spesielle matbehov/allergier? *
Bruker du medisiner eller har sykdommer turlederen bør vite om? *
 
Vilkår for deltakelse
 
Forbundet KYSTENs ungdomsseilas er en medlemstur med det formål å gi unge gode opplevelser og nye erfaringer og ferdigheter til sjøs.

Deltagerne er med som medseilere, som får opplæring i seiling og drift av båten, og de må ha egen ulykkes- og reiseforsikring.

Ungdomsseilasen er et rusfritt arrangement, og deltakerne forventes å følge mannskapets anvisninger. Ved alvorlige uoverensstemmelser kan deltagere bli hjemsendt for egen regning (etter kontakt med foresatte for mindreårige deltagere).
 
Deltakeravgiften er kr 750 for medlemmer og kr 950 for ikke-medlemmer, sistnevnte inkluderer ungdomsmedlemskap i Forbundet KYSTEN for 2017. Betalt deltageravgift refunderes kun ved dokumentert sykdom hos deltager eller nærmeste familie, eller om turen ikke kan gjennomføres fra arrangørenes side på grunn av særskilte omstendigheter.
 
Bilder tatt på turen kan bli brukt til Forbundet KYSTENs publikasjoner og nettsider. Hvis du ønsker å reservere deg mot at bilder av deg brukes til dette, må du gi beskjed før turstart.
 *
Faktura for deltageravgift sendes på mail. Praktisk informasjon om turen, oppmøte, transport- og pakkeforslag sender vi òg på mail i god tid før avreise.

Om du har spørsmål, ikke nøl med å ta kontakt på mathilde@kysten.no eller 22 42 42 82